Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@12:13:34 GMT

معیار جنگ ما امام حسین (ع) است

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۶۲۸۹۸

اگر این عشقی که در ما وجود دارد و این عشق و تکلیفی که به گردن ماست، این را می‌رساند که ما چه ۱۰ هزار نفر باشیم، چه ۱۰۰ هزار نفر باشیم، چه ۵۰۰ هزار نفر باشیم، چه یک نفر، باید تکلیفمان را انجام بدهیم . About Nastooh.ir

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در نهم تیرماه سال ۱۳۶۵ در جمع هم‌رزمانش در قرارگاه تاکتیکی در عملیات کربلای1 ، درباره ارتباط قیام امام حسین (ع) و حضور رزمندگان در دفاع مقدس سخنرانی کرد و با تأکید بر این موضوع که امام حسین (ع) در صحرای کربلا با عشق می‌جنگید و به این توجه نمی‌کرد که ۷۲ نفر هستند و چند هزار نفر سپاه در مقابلشان وجود دارد، ادای تکلیف را هدف والای سالار شهیدان بیان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه در ادامه می‌شنوید، سخنان منتشرنشده از سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به مناسبت آغاز ماه پیروزی خون بر شمشیر و ایام سوگواری سالار شهدا اباعبدالله الحسین (ع) این صوت تاریخی را برای نخستین‌بار منتشر می‌کند.

در این صوت می‌شنویم:

ادای تکلیف با وجود تمام تحریم‌ها

«در این جنگ ما برادران عزیز ۲ چیز را باید مدنظر داشته باشیم؛ یکی اینکه در این جنگ، معیار و اصالت همه‌چیز عشق است، عقل نیست؛ یعنی از نظر عقلی و مادی و دو دو تا چهار تا جنگ ما نباید بجنگیم، ولی ما جنگ مان معیارش معیار جنگ امام حسین (ع) است؛ همان‌طور که امام حسین (ع) با عشق می‌جنگید، به این توجه نمی‌کرد که ۷۲ نفرند و چند هزار نفر سپاه مقابلش هست. با همین ۷۲ نفر می‌خواست جانبازی کند. می‌خواست آن تکلیف خودش را ادا کند.

اگر این عشقی که در ما وجود دارد و این عشق و تکلیفی که به گردن ماست، این را می‌رساند که ما چه ۱۰ هزار نفر باشیم، چه ۱۰۰ هزار نفر باشیم، چه ۵۰۰ هزار نفر باشیم، چه یک نفر، باید تکلیف‌مان را انجام بدهیم و این بایدی که امروز در مورد ما صدق می‌کند، این بایدی است که در زمان امام حسین (ع) وجود داشته. یعنی همین بایدی که امام حسین (ع) را وادار می‌کرد که بیاید به صحرای کربلا، با زن و بچه و اطفال و با ۷۲ نفر بیاید در مقابل سپاه یزید در آن وضعیت صحرای کربلا این‌طور حماسه ایجاد بکند، همان اعتقاد، همان وضعیت در مورد ما امروز صدق می‌کند که ما با همه وضعیت‌ها، با تحریم اقتصادی‌ها، با تحریم نظامی‌ها، با کمبود فرض کنید مثلاً می‌گویم گلوله و خمپاره، کمبود چی و چی، با هر چه که داریم امروز ما مثل امام حسین (ع) آن تکلیف را انجام بدهیم.»

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: محرم ، سردار شهید سلیمانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محرم سردار شهید سلیمانی هزار نفر باشیم ۷۲ نفر جنگ ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۲۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«روایتگری» رویکرد جدید آموزش و پرورش است

به گزارش خبرنگار مهر، نامدار صداقت پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم گرامیداشت مقام معلم در یکی از عمارت‌های گردشگری مهدیشهر، با اشاره به نقش این وزارتخانه در تبیین گفت: «روایتگری» مبتنی بر نگاشت رسانه‌ای در حوزه آموزش و تعلیم رویکرد جدید آموزش و پرورش است.

وی افزود: رویکرد مبتنی بر نگاشت رسانه‌ای سند تحول بیان‌کننده این است که باید روایتگر زحمات و تلاش معلمان و مؤفقیت‌های دانش‌آموزان باشیم

مدیر روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: هر دانش‌آموز و معلمی روایتی دارد و هر روایتی برای خود قصه‌ای دارد که باید به آن پرداخته شود تا روایت‌ها و قصه‌ها به داستان بلندی از دانش‌آموزان و معلمان این سرزمین تبدیل شود.

نامدار با بیان اینکه بیان روایت معلمی و دانش‌آموزی را اصل بدانیم و روایتگر هر روز آن‌ها باشیم، تاکید کرد: آموزش و پرورش کانون خلق دنیای آینده است.

وی افزود: معلمان، طراحان و معماران اصلی دنیای آینده هستند که این دنیا تنها بر اساس طرح و برنامه‌ای که به دست معلم است، ساخته می‌شود.

کد خبر 6101224

دیگر خبرها

  • اجلاس پیرغلامان به دنبال تکریم جایگاه ذاکران امام حسین است
  • «روایتگری» رویکرد جدید آموزش و پرورش است
  • ده‌‌روسی: جلوی بارسا برگشتیم، این‌بار هم می‌توانیم
  • جشن بزرگ «دختران ایران» در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود
  • محفل انس با قرآن در آبدان برگزار شد
  • هفته اول خوب باشیم کسب سهمیه المپیک آسان خواهد بود
  • سند جدیدی در کار نیست/ معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است
  • گروسی: معیار کار آژانس و ایران بیانیه مشترک است
  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • نکونام: بهترین بوده‌ایم، بهترین هستیم و باید بهترین باشیم